Des de l'inici de la crisi sanitària, l’Hospital de Cerdanya ha detectat un total de 50 casos positius de coronavirus. Els últims dos, en els darrers dies, ja que des de fa aproximadament un mes el total de casos havia quedat en 48. A més, aquest dilluns hi havia tres persones aïllades sospitoses de tenir el virus.
D'aquests 50 positius, 36 han ingressat al centre sanitari transfronterer, 5 pacients s'han traslladat a centres catalans i 1 a un establiment francès. Des de l'hospital han explicat que des del passat 24 d'abril no hi ha hagut cap ingrés per la Covid19, a excepció d'un reingrés de 24h que no es va comptabilitzar com a cas nou. Segons han indicat, l'increment del total de casos detectats es deu a que ara es fan testos a tots els pacients, també a aquells asimptomàtics, per exemple, que han de sotmetre's a una intervenció quirúrgica.
Les dades del centre hospitalari de Puigcerdà també indiquen que 31 pacients han rebut l'alta i són al seu domicili. Des de l’inici de la pandèmia s’ha produït una mort confirmada per la COVID-19.