El Museu de la Conca Dellà, situat a Isona, començarà aquest estiu les obres d’ampliació de l’edifici on es troba ubicat amb la connexió amb un edifici del davant i canviarà la museïtzació de la part reformada. Obres que han d’acabar-se a finals d’any.

Els dos edificis s’uniran mitjançant unes passarel·les transparents.

Aquesta obra n’amplia l’espai expositiu. Fet que permet augmentar el número de peces exposades tan de la part de paleontologia, entre elles hi ha el coll de dinosaure de 5 metres de llargària, com de la part d’història de la ciutat romana.

La major part de la inversió es costeja a través del departament de cultura de la Generalitat i la resta amb inversió pròpia del consistori. També per part del consell comarcal del Pallars Jussà hi ha un FEDER vinculat. En aquesta fase de l’obra es durà a terme l’estructura de la part nova, però pel contingut d’aquesta part es busca recursos per enllestir-ho l’any que ve.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ