Aquest dilluns al matí el mercat de Tremp ha tornat a tenir parades de tots els sectors a més de l’alimentari que són les úniques que havien pogut venir fins ara. Les parades de roba, complements i parament de llar han omplert la plaça i els veïns i veïnes no han tardat a acostar-s’hi. Això sí, mesures de seguretat ben presents.
El reglament però de distàncies de seguretat ha obligat a ampliar els carrers que normalment ocupa el mercat i s’han posat parades a una part dels carrers Barcelona i Lleida que normalment no s’utilitzen. També s’ha acotat la mida de les parades, ja que per poder-les encabir s’ha reduït els metres que poden ocupar. A les parades de més de 8 metres de llarg se’ls ha retallat 2 metres. Malgrat tenir confirmada l’assistència de la majoria de parades que té el mercat habitualment, no totes han vingut aquest dilluns.