L'Ajuntament de la Seu d'Urgell treballa perquè es puguin organitzar els casals d'estiu. Tot i les incerteses sobre el desenvolupament de les activitats per tal de garantir les mesures de seguretat, el consistori ha concretat la seva aposta per les activitats a l'aire lliure.

Els monitors rebran una formació sanitària i l'oferta lúdica serà durant els mesos de juliol i agost. Expliquen que al mes de setembre no hi ha demanda segons una enquesta que ha realitzat l'ajuntament.

Entitats que coordinen casals d'estiu al municipi aquest estiu no duran a terme la proposta lúdica, i d'altres encara no han decidit que faran segons ha informat la regidora d'educació de la Seu.

En aquest sentit, CompromísXLaSeu ha exposat la necessitat d'organitzar casals d'estiu per a tots els infants com una de les mesures per garantir la igualtat d'oportunitats en l'àmbit educatiu.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D'ENSENYAMENT DE LA SEU D'URGELL