L’Ajuntament de la Seu d’Urgell lliura de manera gratuïta mascaretes FFP2 i gel hidroalcohòlic a comerços, establiments i empreses de la ciutat. El consistori reserva 3 mascaretes FFP2 i un litre de gel hidroalcohòlic per establiment o empresa. Als negocis que tinguin més de cinc treballadors se'ls lliurarà 5 mascaretes.

L'entrega es realitza per sectors econòmics a la Sala de Sant Domènec. Els primers a recollir el material ho han fet dimecres i han estat els membres de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i de l’Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic. Aquest dijous ha estat el torn dels associats a la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell i al col·lectiu Menja’t l’Alt Urgell. Finalment, demà divendres es repartiran les mascaretes i el gel hidroalcohòlic als socis de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, i als establiments turístics i de restauració.

Els comerços, establiments o empreses que no estiguin associats a cap entitat dels diferents sectors econòmics també poden recollir les seves mascaretes i el seu gel hidroalcohòlic. Ho han de fer el dia que correspongui al seu sector econòmic.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ