Elin Gustavsson no seguirà la temporada vinent com a jugadora del Cadí la Seu. L'aler- pivot ha descartat la possibilitat de renovar. Gustavsson va arribar la temporada passada al club alt urgellenc signant un contracte per un any i provinent del BAXI FERROL, tot i que ja feia una temporada que havia aterrat a la lliga espanyola, ho va fer el curs 2017-2018 de la mà del CLUB POLIDEPORTIVO BEMBIBRE.
Amb la samarreta blanc-i-blava, la jugadora sueca ha descatacat pel seu treball al parquet, amb bona presència i lluita a la zona de davant. Entre les seves actuacions ressalta el debut a l'EuroCup al Palau d'Esports de la Seu, on va estar molt present a ambdós costats de pista i va sumar un total de 22 dígits de valoració. Una jornada història per al Sedis Bàsquet que va derrotar l'Aluinvent Miskolc hongarès per 94 a 72.
La baixa de Gustavsson per a la temporada que ve se suma a la jugadora de Ripollet, Lucila Pascua, les nord-americanes, Tinara Moore i Sidney Wiese. I també la balcànica Jonava Nogic.