Els palistes de base del Cadí Canoe Kayak han reprès l’activitat esportiva a les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell. Amb l'entrada a la fase 2, el planter del club ha començat a remar aquesta setmana a la zona del parc. A fase 1, només podien entrenar-s’hi els membres de l'equip estatal d'eslàlom.

Per ara no hi ha data de quan es podran dur a terme les activitats esportives aquàtiques no federades al Ràfting parc a l'espera dels protocols que elabori la Secretaria General de l'Esport. Una decisió que també afecta el ràfting del Pallars Sobirà.

Federació Espanyola de Piragüisme manté les competicions cancel•lades fins al 27 de juny. Sense deixar l'entorn aquàtic, la capital alt urgellenca es prepara per reobrir la piscina municipal.

En aquesta mateixa línia, la Generalitat treballa en l'elaboració un document comú amb el món local per a la reobertura de les piscines.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE SERVEIS CENTRALS I CULTURA