Minut de silenci aquest dimecres migdia per recordar les víctimes pel coronavirus. La seu d'Urgell s'ha adherit a la proposta del govern espanyol de declaració de dol oficial a tot el país per les víctimes causades per la pandèmia de la Covid-19.
L'alcalde, Jordi Fàbrega i regidors i regidores han seguit el minut de silenci a la plaça dels Oms. També treballadors municipals i veïns i veïnes de la ciutat.

La capital alt urgellenca se suma així al dol oficial de deu dies aprovat pel Consell de Ministres i decretat per la Generalitat de Catalunya. Aquest dol s'estableix des de la mitjanit de dimecres 27 de maig fins a les 12 de la nit del pròxim divendres 5 de juny.

Pel que fa a les xifres de la pandèmia, aquest dimecres hi ha 11 positius confirmats en domicilis de la Seu d'Urgell i 64 persones confinades a casa sense prova o pendents. Tot i la tendència a la baixa, cal prudència per evitar rebrots.

Per la seva part, el Sant Hospital de la Seu es manté sense cap ingressat per COVID-19 ni cap cas pendent de resultat.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL