L'Ajuntament d'Oliana destina 35.000 euros per pal•liar els efectes de la crisi de la covid-19. Ho fa amb dos paquets d'ajudes, un de 20.000 per a empreses i un altre de 15.000 per a famílies.
Pel que fa a les ajudes a famílies, cal acreditar una davallava dels ingressos entre els mesos de març i abril respecte als dos primers mesos de l'any per unitat familiar.

En relació amb les subvencions a autònoms i empreses, cal certificar el tancament del negoci o una reducció dels ingressos dels mesos de març i abril de 2020 respecte als del 2019.

Els imports s'han establert en funció d'un estudi realitzat al municipi que detalla que des de la declaració de l'estat d'alarma es van obrir 20 ERTO que han afectat 374 persones, prop d'un 19% de la població olianesa.
Hi ha vint dies per presentar les sol·licituds des que es publica al Butlletí Oficial de la Província de Lleida digitalment o amb cita prèvia a l'Ajuntament. Les bases reguladores de les concessions de les subvencions han estat aprovades en el plenari ordinari del mes de maig.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA D'OLIANA