L'Hospital de Cerdanya ha reprès aquest dimarts les visites als pacients hospitalitzats, després de suspendre-les per la crisi de la covid-19. Les visites es podran fer a pacients amb patologies comunes i en cap cas a persones ingressades que hagin donat positiu al test de coronavirus o que presentin símptomes del virus i estiguin aïllats a l'espera de resultats.

L'horari per poder veure els familiars o amics és de 08:00 a 20:00. Ha de ser una única persona en cada ocasió i sempre la mateixa. L'ús de mascareta i rentats de mans per accedir a l'hospital són obligatoris.
A la resta de serveis encara no és possible anar-hi acompanyat, excepte en el cas de menors i persones amb necessitats especials.
Actualment continua sense haver-hi cap pacient amb coronavirus ingressat i hi ha una persona en observació.
Pel que fa a les residències de gent gran de Puigcerdà i Bellver, estan acabant de definir el protocol per poder rebre visites en els propers dies. En el cas de Puigcerdà, s'ha dissenyat un circuit a la zona enjardinada de la residència per tal que els familiars no hagin d'entrar a l'edifici i així minimitzar el risc de contagi.