Amb l'entrada a la fase 2, els equipaments esportius de la Seu d'Urgell han obert les portes tot i que a la fase 1 podien obrir les instal·lacions no cobertes. Els alt urgellencs i les alt urgellenques que vulguin utilitzar les instal•lacions esportives han de reservar-les. En el cas del búlder interior d'escalada i les pistes de tenis i pàdel la sol•licitud de reserva es realitza a través d'una aplicació ReservaPlay.

Tot i això, el teixit esportiu de la capital alt urgellenca espera reprendre l'activitat a partir de dilluns 1 de juny, com són l'EDFOR, el Sedis Bàsquet i el Club Hoquei Cadí Patinatge Artístic. A diferència del Club Esportiu Ciutat la Seu que ja ha tornat a entrenar-se aquesta setmana al camp de futbol. Per tal de garantir seguretat als usuaris, el consistori ha dissenyat un protocol per a cada instal•lació municipal.

La mascareta és obligatòria per accedir a la instal•lació, però en el moment de fer l'activitat física es pot treure. A més, no es pot fer ús dels vestidors.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE DE SERVEIS CENTRALS I CULTURA