Els raiers demanen suport popular per esdevenir Patrimoni Immaterial de la Humanitat després que la UNESCO hagi acceptat la candidatura.
Les associacions raieres de Coll de Nargó i de la Noguera Pallaresa estan entre les associacions europees han presentat la candidatura i ara demanen suport perquè la proposta sigui validada. Els raiers de Coll de Nargó han difós un vídeo a les xarxes socials per animar a tothom a recolzar-los.

Els vídeos es poden fer arribar per correu electrònic a raiersdenargounesco@gmail.com i raiers@elsraiers.cat però també es poden enviar els suports per escrit, ja sigui via correu electrònic o per carta.
Les associacions agraeixen el recolzament rebut per arribar fins aquí i esperen rebre el reconeixement a aquest antic ofici.

Hi ha temps per enviar els suports fins al proper 3 de juny.

Parlen al vídeo: ÀLEX FERRÉ MAROT, PRESIDENT ASS. RAIERS COLL DE NARGÓ - PAULA DALMAU, PRESIDENTA ASS. CULTURAL RAIERS NOGUERA PALLARESA