La segona fase de la desescalada ha tingut una repercussió moderada en molts municipis de l’Alt Pirineu i Aran. Tret de l’obertura de locals amb superfícies superiors als 400m2 i la possibilitat d’obrir interior de bars i restaurants, els canvis han estat pocs. Concretament a les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà, des de divendres tots els municipis comptaven amb les mesures de flexibilització. I els comerços de Tremp han coincidit en què havien tingut més moviment dies anteriors. Tampoc han obert tots els bars i restaurants del municipi.

On sí que des de divendres Tremp ha notat canvi ha estat en la supressió de les franges horàries. De les comarques pallareses i l’Alta Ribagorça, Tremp ha estat l’únic poble on s’han hagut d’aplicar, tot i que des del començament es va dir que era contraproduent.

El dilluns Tremp té mercat setmanal, però no hi ha hagut canvis, ja que les parades d’alimentació que venen ja ocupen un terç de l’espai.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP