Les dues capitanes del Cadí La Seu seguiran liderant l'equip la temporada vinent. Per una banda, Georgina Bahí ha acceptat l'opció de seguir un any més, pel que afrontarà la vuitena temporada amb el Sedis Bàsquet, serà la setena temporada de forma consecutiva. La pivot gironina ha esdevingut una de les peces claus on ha disputat gairebé 200 partits oficials amb el Cadí La Seu.

D'altra banda, Yurena Díaz manté el compromís amb l'equip alt urgellenc, on jugarà la quarta temporada. La base espera tornar a demostrar la seva direcció del joc quan es recuperi de la lesió.

Qui no seguirà vinculada amb el Sedis Bàsquet és Lucila Pascua després d'una temporada amb el Cadí La Seu on ha aportat l'experiència a la pista. Amb qui tampoc comptarà l'equip són amb les jugadores nord-americanes, Tinara Moore i Sydney Wiese, i la jugadora balcànica, Jovana Nogic.

Parlen al vídeo: GEORGINA BAHÍ, CAPITANA CADÍ LA SEU