L'Arxiu Comarcal de Cerdanya ha reobert aquest dilluns, després de setmanes sense poder rebre consultes presencials. Aquells que vulguin fer ús de l'equipament, però, hauran de demanar cita per tal que se'ls pugui preparar els documents que volen consultar.

A banda de reduir l'aforament a un màxim de 6 persones de manera simultània, les consultes han de ser de forma individual, s'ha d'utilitzar material propi d'escriptura i portar mascareta. Cada vegada que es faci ús d'una taula i cadira, aquestes es desinfectaran. Pel que fa als documents i material consultat, es posaran en quarantena.

Alguns usuaris ja han trucat aquest dilluns al matí per demanar hora. De moment, tots són veïns i veïnes de la comarca. Quan es flexibilitzi la mobilitat entre regions sanitàries, l'Arxiu recuperarà els usuaris que també té d'altres puts de Catalunya.
L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14h.
Recordem que la biblioteca Comtat de Cerdanya, situada al mateix edifici que l'Arxiu Comarcal, ha ampliat el seu servei aquest dilluns, amb l'inici de la fase 2. En el seu cas, es permet l'ús de la sala de lectura i es poden utilitzar els ordinadors i les tauletes digitals.

Parlen al vídeo: EROLA SIMON, DIRECTORA ARXIU COMARCAL CERDANYA