La dinovena edició del Mercat Medieval dels Canonges no se celebrarà aquest 2020. L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha decidit anul·lar definitivament l’edició d’aquest any del mercat. El principal motiu és la impossibilitat de poder complir amb la normativa de seguretat per a celebrar aquest tipus d’esdeveniments, ja que el carrer dels Canonges no permet oferir la suficient distància de seguretat entre parades ni entre visitants.
Un altre motiu que ha empès al consistori ha anul·lar l’esdeveniment es deu a no poder traslladar-lo en un altre espai de la Seu d’Urgell. Assenyalen que celebrar el mercat fora del carrer dels Canonges, situat en ple centre històric de la ciutat, perd tota la seva contextualització i personalitat.
L’esdeveniment comercial i lúdic estava previst celebrar-se els dies 6 i 7 de juny, a l’iniciar-se la crisi sanitària de la Covid-19 es va ajornar per al cap de setmana del 8 i 9 d’agost. Finalment ha quedat anul·lat per a l’any vinent.