Un dels sectors que es prepara per entrar dilluns 25 de maig a la fase 2 de la desescalada és la restauració. Bars i restaurants podran obrir l'interior dels locals, amb una limitació del 40% de l'aforament. El servei de barra no estarà permès. Només es podran utilitzar les taules.

Per tal de garantir les mesures de seguretat, caldrà aplicar una sèrie de protocols en totes les fases del servei. Començant a la cuina, treballant amb guants i mascareta i respectant la distància física de 2 metres.

La copropietària d'aquest restaurant assenyala que caldrà paciència per adequar-se a la situació a fi d’evitar riscos.

Per la seva banda, les restriccions de les terrasses es mantenen en un 50% la seva capacitat.

Parlen al vídeo: LUISA SUÁREZ, COPROPIETÀRIA DE CAL RESPIR - RAÚL JIMÉNEZ, COPROPIETARI DE CAL RESPIR