Les zones regulades d'aparcament de vehicles a la Seu d'Urgell tornaran a ser operatives a partir de dilluns 25 de maig. La mesura s'aplicarà tot coincidint amb la previsió d'entrada a la fase 2. El pagament de les zones blava i verda es va suspendre a l'inici de l'estat d'alarma.

La represa del pagament de l'aparcament a la capital alt urgellenca arribaria amb l'avançament de la desescalada a la fase 2 a diferència de la majoria de municipis que l'han recuperada a la fase 1, com és el cas de la ciutat de Lleida. Fins i tot, altres ciutats com Berga i Manresa ja van restablir el pagament quan encara estaven a la fase 0. Van activar-la el passat dia 11 malgrat que la regió de la Catalunya Central, no ha entrat a la fase 1 fins aquest dilluns dia 18.

L'horari d'aplicació del pagament a la Seu d'Urgell és de 9.00 h a 13.00 h i 16.00 h -20.00 h. Durant aquest període, es podrà aparcar el vehicle durant un màxim de 3 hores a la zona blava, i un màxim d'una hora i mitja a la zona verda. Aquest horari del servei d'estacionament limitat funciona de dilluns a dissabte, mentre que els diumenges i festius en queden exclosos.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL