Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 49 anys, veí de Puigcerdà, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. En un comunicat, la policia catalana ha explicat que els fets van passar durant un control de pas que es va muntar a carretera GI-400, dins del terme municipal d’Alp, per tal de garantir el compliment de les mesures decretades en l'estat d’alarma.

Al voltant de les nou de la nit, els agents van aturar un vehicle amb només un ocupant. Quan li van preguntar el motiu del desplaçament, el conductor es va mostrar nerviós. En revisar el vehicle van trobar una bossa amb quatre paquets plastificats i envasats al buit que contenien 3,6 quilograms de cocaïna. Els agents van detenir l'individu i el van posar a disposició judicial.
Des del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà en van decretar l'ingrés a presó. Fonts policials han indicat que el valor econòmic de la droga comissada superaria els 600.000 euros.