El 25 de maig reobriran ajuntaments alt urgellencs per tal d'oferir atenció directa al ciutadà. Els veïns i veïnes que es desplacin al consistori ho hauran de fer amb cita prèvia. A la casa consistorial de La Seu d'Urgell, com a mesures de seguretat a més, es farà un control de la temperatura, i són obligatoris la desinfecció de mans i ús de la mascareta. També incideixen en respectar la distància mínima de dos metres entre treballadors municipals, entre el personal i els ciutadans i entre els mateixos ciutadans.

Entre els canvis que s'implementaran dilluns a l'ajuntament de la capital destaca l'habilitació d'un únic accés a l'edifici, vigilat per un conserge, amb les mesures de protecció necessàries. Així mateix, se centralitzaran totes les atencions a la planta baixa de l'edifici municipal per evitar la circulació de ciutadans cap a les plantes superiors amb els consegüents riscos. I, hi haurà personal de neteja durant tota la jornada, a la planta baixa, garantint d'aquesta manera la correcta desinfecció de tots els punts d'atenció presencial.
Les instal·lacions esportives municipals de la Seu d'Urgell esperen obrir amb la fase 2 de la desescalada.

El Servei d'Esports de la ciutat apel·la a la responsabilitat i sentit comú de tots els usuaris.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL