El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, en una conferència telemàtica organitzada per l'agència de comunicació Intermèdia, ha assegurat que les estacions de muntanya que depenen de Ferrocarrils comptaran aquest estiu amb activitats. Tot i que es remarca que seran activitats adaptades al context actual i sempre garantint la seguretat per davant de tot.
D’altra banda, Ricard Font, ha explicat que espera que les estacions d’esquí alpí de Catalunya puguin obrir si l’evolució de la pandèmia de Covid-19 és bona i no hi ha repunts de contagis. També ha comentat que es treballa amb homòlegs internacionals per establir mesures de seguretat i garantir el funcionament dels complexos hivernals. A més, estan atents a com evoluciona el virus a Argentina, ja que en els propers mesos serà hivern.