El Patronat de Turisme de Cerdanya ha renovat la seva pàgina web, www.cerdanya.org, amb l'objectiu de crear un espai més atractiu i útil per als qui visiten la comarca. El nou portal s'adapta millor a tots els dispositius, també al mòbil, que és el més utilitzat entre els turistes. Han estat diversos mesos de feina per aconseguir una web amb un disseny més atractiu i amb més informació.

Així, doncs, la informació es distribueix en diferents apartats, com allotjaments, turisme actiu, rutes o activitats amb infants. Ara no per la situació actual, però un cop es tornin a programar activitats, apareixeran a la secció 'Agenda', una de les més consultades.
A la part inferior s'hi inclouen diferents enllaços d'interès.

La web es pot consultar en català, castellà, anglès i francès. Des del Patronat de Turisme han explicat que en les properes setmanes s'acabaran de polir alguns detalls i han demanat a les empreses i allotjaments que hi apareixen que revisin les dades per comprovar que la informació sigui correcta. A més, han fet una crida al sector de la restauració perquè s'animi a compartir receptes típiques de Cerdanya.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, TÈCNIC PATRONAT TURISME CERDANYA