Des de fa uns dies, s'està reomplint l'estany de Puigcerdà, després que el passat mes de gener es comences a buidar l'aigua per capturar les espècies invasores. L'actuació, que finalment es va fer al març degut a les gelades, va permetre extreure prop de mil peixos, la majoria carpes, algunes de grans dimensions.
Des de l'ajuntament van explicar que, durant aquest període de temps, s'ha aprofitat per refer les parts del mur perimetral que estaven malmeses i retirar la gran quantitat d'objectes que hi havia al fons. Unes feines que, segons el grup de l'oposició, es van allargar massa i no van servir per extreure la capa de llot.
Aquest dimecres, el personal de la brigada acabava de netejar la zona i continuaven els treballs per instal·lar un nou sobreeixidor de la boca nord.
Així, doncs, l'estany torna a estar ara pràcticament al 100% de la seva capacitat i han estat molts els que, després de mesos, han tornat a fotografiar un dels llocs més emblemàtics del municipi.