L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha reobert el parc caní municipal coincidint amb la segona setmana de la fase 1 de desconfinament. El recinte situat a l'Horta del Valira es va tancar de manera temporal a causa de l'estat d'alarma per la Covid-19.
A partir d'aquesta setmana, aquest espai públic a l'aire lliure i tancat per l'esbarjo de gossos, torna a estar disponible per als propietaris que vulguin portar-hi a les seves mascotes. També hi trobaran en funcionament la font d'aigua i els dispensadors de bosses per a recollir els excrements dels seus animals.
Val a dir que des del passat dia 20 d'abril els expenedors de bosses per a recollir els excrements dels gossos a la via pública ja van ser desinfectats per tornar a oferir el servei.
Després d'accedir al parc caní, s'aconsella rentar-se les mans de seguida que es pugui, tal com es recomana de fer quan s'accedeix a un equipament públic o es toca qualsevol element del mobiliari urbà.