Aquesta setmana s'ha reobert les pistes de tennis i pàdel del Club Poliesportiu Puigcerdà. Ha estat una reobertura parcial, ja que per poder fer-ne ús cal demanar cita prèvia. A més, només es pot jugar en format individuals i s'han de complir una sèrie de mesures, com ara mantenir les distàncies de seguretat, no tocar els elements fixes de les instal·lacions o utilitzar mascareta menys quan es comença a jugar.

La reobertura d'una part del complex esportiu ha tingut molt bona acollida i han estat molts els que han aprofitat per tornar a agafar la raqueta.

De manera gradual s'aniran reobrint la resta d'instal·lacions del poliesportiu.
L'horari per poder jugar és de 10 a 13 i de 17h a 21h. La reserva s'ha de fer mitjançant l'aplicació Reservaplay el dia abans i el preu per als no socis és de 6 euros l'hora. Als socis se'ls cobrarà, a finals de mes, la meitat de la quota de maig.
Les instal·lacions del poliesportiu compten amb quatre pistes de tennis i tres de pàdel.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS PUIGCERDÀ