Ja està obert el període d'inscripció de l'escola municipal de música Issi Fabra de Puigcerdà per al curs 2020-2021. Els antics alumnes podran renovar la matrícula fins al dilluns 25 de maig. Les inscripcions s'han de fer per via telemàtica, per tal d'evitar desplaçaments al centre.
També ho han de fer en a distància els alumnes que s'inscriuen per primera vegada a l'escola. Les preinscripcions, en aquest cas, es podran fer fins al 29 de maig i el període per formalitzar la matrícula serà del 8 al 12 de juny.
L'escola de música de Puigcerdà ofereix atenció personalitzada. Per demanar cita prèvia es pot trucar al telèfon que apareix en pantalla o bé contactar-hi al correu electrònic: escolamusica@puigcerda.cat.
Recordem que el centre forma part del Conservatori de Música dels Pirineus, juntament amb les escoles de la Seu d'Urgell i Berga. A la seu de Puigcerdà s’ofereixen les especialitats de Clarinet, Flauta travessera, Saxòfon, Trompeta, Violí, Violoncel, Acordió, Guitarra, Piano, Baix elèctric, Guitarra elèctrica i Cant.