L’Esbaiola’t, el festival de teatre de les Valls d’Àneu, treballa per celebrar l’edició d’aquest estiu del 16 al 19 de juliol. Una edició però condicionada per la situació actual de crisi sanitària i s’adaptarà la programació, els espais i les infraestructures del festival per complir totes les mesures requerides en el moment de la celebració. Per seguretat no es podran celebrar cercaviles o tallers a l’aire lliure que aglutinen un gran nombre de persones. Tots els espectacles seran amb entrada limitada, fins i tot els de carrer.

Hi haurà diferents preus i alguns seran molt populars per mantenir aquest caire gairebé gratuït d’algunes activitats, i la venda d’entrades serà online.
Des de l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu i la companyia lleidatana La Baldufa, es considera que és un moment en què cal seguir endavant amb les programacions, adaptant-les als nous temps i la cultura és més necessària que mai.

Aquesta tretzena edició de l’Esbaiola’t modifica el format per la situació excepcional que es viu, però s’espera recuperar en la propera edició el format habitual.

Parlen al vídeo: CARLES PIJUAN, CODIRECTOR ARTÍSTIC ESBAIOLA’T