Amb la continuïtat assegurada del tècnic del Cadí La Seu, Bernat Canut, el Sedis Bàsquet segueix treballant per assentar les bases del projecte de la temporada 2020-2021. Pel que és el moment de posar les cartes sobre la taula.

Les jugadores que tenen contracte amb el club alt urgellenc per al curs vinent són la capitana Georgia Bahí, i les tres bases de l'equip: Yurena Díaz, Laura Peña i Marina Lizarazu. Des del club assenyalen que la prioritat és renovar les altres jugadores nacionals.

També apunten que hi ha jugadores que s'han revalorat aquesta temporada, pel que serà difícil que segueixin a l'equip alt urgellenc. Tot i això, es mostren satisfets que les basquetbolistes hagin crescut esportivament amb la samarreta blanc-i- blava. Qui no jugarà la temporada vinent amb el Cadí La Seu és Tinara Moore. La pivot ha desestimat l'oferta de renovació segons ha fet públic el Sedis. En el comunicat, la nord-americana ha tingut unes paraules d'agraïment al club i ha dit que aquesta ha estat la seva millor temporada com a professional.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU