Aquest dimarts els centres educatius han obert les portes per tal de realitzar les prescripcions escolars per al curs vinent de manera presencial. Amb cita prèvia, els tràmits a les escoles es podran realitzar fins al 22 de maig. Tot i pensar amb el setembre, encara hi ha qüestions a resoldre pel que fa al final d'aquest curs. Una d'elles és que alumnes amb situació vulnerable no disposen encara de dispositius o connexió a internet per tal de seguir el curs digitalment. La regidoria d'educació de l'Ajuntament de la Seu explica que no han pogut atendre aquesta demanda atès que segueixen les directrius Departament d'Educació, que els ha de facilitar les dades dels alumnes que ho requereixen connexió i dispositius.

Tanmateix, el consistori assenyala que han pogut facilitar la tecnologia als alumnes que cursen el Programa de Transició el Treball i que depenen de l'ajuntament alt urgellenc.
També caldrà veure si prospera la idea que els estudiants tornin a les aules a la fase 2, tal com va avançar el director general de Centres Públics del Departament d'Educació de la Generalitat, Josep González.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D'ENSENYAMENT DE LA SEU D'URGELL