La Formatgeria El tros de Sort ha fet entrega al Centre d’Assistència Primària del Pallars Sobirà d’un ecògraf. Es tracta de l’aparell que s’ha comprat amb els diners recollits dels lots solidaris que s’han dut a terme en resposta a la crisi sanitària del Covid-19.

La compra d’aquest aparell s’ha sufragat destinant un 10% de cada lot venut i fins a arribar als 3200 euros. Una xifra que deixa veure la doble vessant solidària, la dels clients cap al productor agroalimentari i la del productor que retorna aquesta generositat al sector sanitari de la seva comarca.

L’ecògraf s’ha comprat amb els lots venuts durant el mes d’abril, però la campanya s’allarga fins al 15 de juny i també es donarà un percentatge del preu a l’Estudi Clínic “Jo em corono” per frenar la transmissió del Covid-19.

Parlen al vídeo: JOSEP FONT, GERENT TROS DE SORT