Aquest dilluns 18 de maig s’ha recuperat el 100% de les freqüències de la línia de tren Lleida-La Pobla de Segur. Tot i que el tram entre Balaguer i La Pobla de Segur se segueix fent amb transport substitutori d’autobús ja que encara s’estan duent a terme els treballs de reparació causats pel temporal Glòria. La previsió és que la unitat malmesa torni a estar en servei la segona quinzena de juliol.
La recuperació de freqüències s’ha fet coincidint amb l’inici del desconfinament gradual de la regió sanitària de Lleida. Cal recordar que el recorregut enllaça 2 regions sanitàries, i la de l’Alt Pirineu ja fa una setmana que es troba en fase 1.
La tornada a la normalitat de la línia compta amb l’aplicació de totes les mesures higièniques i de prevenció que Ferrocarrils ha anat adoptant des de l’inici de l’emergència sanitària entre les quals hi ha l’ocupació de només el 50% dels seients dels trens. Durant el confinament la demanda d’aquesta línia s’ha reduït un 84%.