L'Ajuntament de la Seu ha posat en marxa aquest cap de setmana una prova pilot per convertir en zona de vianants un tram del carrer Regència d'Urgell i el carrer de Sant Ot. L'objectiu és facilitar poder mantenir el distanciament físic d'acord amb l'actual normativa de l'estat d'alarma i al mateix temps poder doblar l'espai disponible per a les terrasses de bars i restaurants d'aquesta zona.

La prova s'aplica només els caps de setmana des de les 4 de la tarda de dissabte i fins a la mitjanit de diumenge. El consistori ha avançat que estudia implementar la mesura durant l'estiu. I que creu que permetrà fomentar el desenvolupament del sector comercial.

La zona per als vianants del carrer de Sant Ot no afecta la plaça de les Monges ni la sortida de vehicles del passeig Joan Brudieu cap al carrer Sant Ermengol. El tram del carrer Regència d'Urgell sense trànsit és el comprès entre els carrers de Sant Ot i de Llorenç Tomàs i Costa, atès que si es fes els vehicles no hi tindrien sortida. Es permet l'accés als aparcaments particulars, però no l'aparcament en via pública, amb l'excepció de la càrrega i descàrrega dels vehicles comercials.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, TINENT D'ALCALDE DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT