La Seu d'Urgell ha creat una guia de suport per a la venda digital dirigida als comerços locals. L'Àrea de Comerç de l'Ajuntament alt urgellenc ofereix aquesta eina als establiments comercials perquè impulsin la digitalització i El màrqueting digital als seus negocis.

La personalització, la confiança, els nous serveis i l'adaptabilitat són els reptes del comerç de proximitat vinculats amb els valors presents.

La guia promou i informa de l'ús de les diferents eines digitals per al comerç i les seves aplicacions. Com ara la missatgeria instantània a través del WhatsApp; les xarxes socials; la venda telefònica; les pàgines web; les botigues en línia pròpies; les videoconferències; els Marketplace i les aplicacions mòbils per al comerç.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA DE COMERÇ AJUNTAMENT LA SEU D’URGELL