Personal de la brigada i de la Fundació Tallers de Cerdanya seguien aquest divendres fent el manteniment de les zones verdes de Puigcerdà. Amb la declaració de l’estat d’alarma, el passat dia 14 de març van quedar suspesos els terminis per a la tramitació de procediments de les entitats del sector públic. L'ajuntament de Puigcerdà va haver d'aturar la licitació dels nous contractes de manteniment de jardins i zones verdes, que ja havia iniciat. Aquest mes, però, s'ha pogut reprendre el procés.

Així, doncs, sense disposar encara de les empreses que s'encarregaran d'aquest servei, el consistori ha decidit, de moment, que sigui brigada i el personal de la Fundació Tallers qui tingui cura d'aquests espais.

Els treballs de manteniment de les zones verdes s'aniran fent progressivament en el propers dies. De moment ja s'ha actuat a la rotonda del jugador d'hoquei, al parc dels Quatre Camins, a la zona de Sant Marc o als entorns de l'hospital de Cerdanya.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA MEDI AMBIENT PUIGCERDÀ