Primera setmana de primera fase a la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran i els comerços i bars es mostren optimistes per la resposta dels clients. Aquest divendres al matí els carrers de Tremp eren força plens de vianants i hi havia clients esperant a la porta de les botigues.

Tot i que el temps no ha acompanyat massa, i dijous era festa local i els comerços estaven tancats.
Pel que fa a bars i restaurants, són pocs els que han obert terrasses a Tremp, menys d’una desena. I remarquen que la gent tenia ganes de sortir.

El que sí que ofereixen molts dels que han obert, i alguns que no han posat terrassa, és servei a domicili.
Alguns comerços han fet ofertes i promocions per cridar l’atenció dels clients en la reobertura. I des del Comerç Associat de Tremp es fa balanç positiu tan del número de comerços que han aixecat persianes com de la resposta de la població.

Parlen al vídeo: JORDI URIACH, URIACH FOTOGRAFIA - SEBASTIÁN REYES, BAR DECANTAT