L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha decretat fixar a les 11 de la nit l'hora límit de l'ocupació de la via pública amb terrasses, taules, cadires i altres elements anàlegs vinculats al sector de la restauració del municipi.
Aquest decret s'ha dictat en comprovar que l'activitat en algunes terrasses de la ciutat en els darrers dies ha mostrat que no tothom compleix les mesures obligatòries i que hi havia massa activitat a partir de les 11 de la nit. Per aquest motiu el consistori alt urgellenc s'ha vist obligat a limitar formalment l'horari de funcionament de les terrasses.
Els horaris d'obertura de bars i restaurants els fixa la normativa de la Generalitat. Els horaris d'ús de terrasses els estableix l'Ajuntament com a administració titular de la competència per a regular l'ús de la via pública.

L'Alt Urgell així com la resta de la regió sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran ha entrat aquest dilluns a la fase 1, on poden obrir les terrasses dels bars i restaurants, per bé que amb limitació de l'aforament d'un 50% i mantenint la distància de seguretat.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, TINENT D'ALCALDE DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT