El passat diumenge es va reobrir parcialment el mercat de Puigcerdà, després de gairebé dos mesos sense parades al Passeig 10 d'Abril. Tot i que en un principi havien de ser set parades, finalment van acabar obrint-ne cinc, totes de productes bàsics. Des de l'ajuntament han explicat que possiblement aquest diumenge s'ampliaran a set i que aquest nombre anirà creixement setmana a setmana.

El mercat mantindrà les mateixes mesures que es van aplicar el primer dia de la seva reobertura, és a dir, es controlarà l'aforament, es col·locaran tanques per guardar les distàncies entre compradors i venedors i també es separaran les parades.

Quan el nombre de parades sigui més elevat, l'ajuntament ampliarà la zona del mercat fins la plaça Santa Maria i Herois, per garantir les distàncies de seguretat.
Policia Local i Protecció Civil tornaran a vetllar aquest diumenge pel compliment de la normativa.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ