La Xarxa de museus de les Terres de Lleida i Aran no ha volgut renunciar a celebrar el Dia internacional dels Museus, el 18 de maig, tot i la crisi sanitària del Covid-19. I per fer-ho d’una forma segura i accessible a tothom ha decidit fer-ne una edició virtual. Sota el lema “Obrim les finestres” els diferents equipaments de la xarxa mostren en audiovisual algunes peces de les seves col·leccions.

Aquests dies els museus es troben tancats. Però segueixen treballant, preparant projectes i adequant-se a les mesures de seguretat per aviat poder obrir portes i ser uns espais segurs tant pels treballadors com pels visitants.

Des de dissabte dia 16 i fins dilluns dia 18, a través del portal patrimoni.gencat.cat es podran veure les càpsules audiovisuals que els 12 museus de la Xarxa han preparat amb història, anècdotes i curiositats del seu fons.

Parlen al vídeo: JORDI ABELLA, PRESIDENT XMTLLA I DIRECTOR ECOMUSEU DE LES VALLS D’ÀNEU