Bernat Canut seguirà a la banqueta del Cadí La Seu la temporada 2020-2021. El tècnic urgellenc ha renovat amb el Sedis Bàsquet per a una temporada més. Així doncs, Canut afrontarà el seu quart any dirigint el primer equip femení del Sedis Bàsquet.

Tot i les incerteses a causa de la crisi de la COVID-19, Canut encara el curs vinent amb il·lusió.

Amb el lideratge de Canut, el Cadí La Seu va aconseguir la temporada 2018-2019 uns registres històrics. Les urgellenques van arribar a semifinals de la Copa, van aconseguir la tercera posició a la lliga regular i van participar en unes semifinals pel títol de lliga. Aquesta temporada, la del 50à aniversari del club, ha estat marcada pel debut a l'EuroCup arribant a setzens de final i obtenint una sisena posició a la lliga femenina Endesa.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU