Amb l'objectiu de fomentar el consum de proximitat, l'ajuntament de la seu d'Urgell vol impulsar una plataforma de venda digital entre els productors locals. La proposta està recollida al paquet extraordinari de mesures econòmiques de suport a famílies i empreses per reduir l'impacte de la crisi de la COVID-19 a la ciutat.

Així mateix, el pla detalla tres campanyes. La primera dirigida a afavorir el comerç local de la ciutat. Una segona acció enfocada al teletreball, per convertir el municipi en un referent per als professionals per viure i treballar-hi.

Una darrera iniciativa, per potenciar la capital alt urgellenca com a destinació sostenible i saludable.

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, ha assenyalat que cal aprofitar les oportunitats de la crisi i adaptar la ciutat a la nova realitat socioeconòmica.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL