Segueixen els ajornaments de les festes majors de Cerdanya. Els ajuntaments de Llívia i Bellver ja van anunciar al seu dia que no celebrarien les seves festes en les dates habituals degut a la crisi sanitària. El darrer consistori en comunicar que tampoc tindrà ara festa major ha estat el de Bolvir. La Festa de Sant Isidre havia de ser aquest divendres 15 de maig. En aquest cas, l'equip de govern ha decidit celebrar-la al 22 de novembre, coincidint amb la festa de la seva patrona.
Els propers ajuntaments en anunciar si ajornen o no les festes majors seran, previsiblement, els d'Alp i Puigcerdà, ja que les celebren a finals de juny i la segona meitat de juliol, respectivament. Ara per ara, aquest tipus de celebracions com la resta d'activitats que hi ha habitualment a l'estiu a l'agenda cerdana continuen en l'aire.
Un dels concerts més esperats d'aquest estiu a la comarca era el que havia d'oferir Txarango els de 24 i 25 de juliol a Puigcerdà. Aquest dimarts, el grup ha anunciat que cancel·la la gira EL gran Circ i, per tant, els seus fans cerdans hauran d'esperar noves dates.