Aquesta setmana l’Ajuntament de Tremp ha donat per acabada d’actuació de millora a la rambla Doctor Pearson. Es tracta d’una actuació per tal de donar un acabat més uniforme als vials laterals de circulació de vehicles.
La millora s’ha dut a terme als carrils de pujada i baixada de vehicles i ha consistit en la col·locació d’una capa de morter de color vermellós per sobre del paviment. A banda d’aconseguir més uniformitat amb la resta del paviment de la rambla, també permet visualitzar millor els vials de circulació de vehicles.
Amb l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, l’actuació no es va poder realitzar quan estava prevista, però un cop es va permetre reprendre les obres, l’Ajuntament ha volgut tenir-la enllestida per quan els establiments de restauració han pogut reiniciar el servei de terrassa.