Els veïns i veïnes de la zona de la Terreta, dins del municipi de Tremp, tenen molt difícil complir les mesures del confinament. Per poder satisfer les seves necessitats diàries han de sortir obligatòriament de la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, ja que totes les vies d’accés a la zona passen per Aragó.

L’Ajuntament de Tremp no té constància que cap resident de la zona hagi tingut cap problema aquests dies de confinament amb els controls policials, però sí que estan al cas per poder solucionar qualsevol conflicte que pugui sorgir.
Els veïns i veïnes de la Terreta els dilluns, dia de mercat a Tremp, sí que s’acosten fins a la capital del seu municipi per realitzar les compres i fer les gestions que necessitin. Però pel dia a dia, les localitats més grans que tenen al costat són el Pont de Montanyana i Areny, que estan en territori aragonès.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP