L’Hospital comarcal del Pallars no té cap pacient ingressat per Covid-19. Divendres van donar aquesta gran notícia. I malgrat aquest dilluns l’Alt Pirineu i Aran ha entrat a la fase 1 de la desescalada, des de l’Ajuntament de Tremp es fa una crida a la prudència. Es demana a la ciutadania que se segueixin les mesures de seguretat tan pel que fa a l’ús de mascaretes i guants com a la distància física. Aquest dilluns la policia local seguia vetllant pel compliment de les mesures i ha repartit mascaretes entre els veïns i veïnes que hi havia pel carrer.
I tot i que també en aquesta fase ja es poden obrir alguns equipaments públics, Tremp ha decidit que no obrirà de moment l’Espai cultural La Lira. Tampoc ho farà la Biblioteca Pública Maria Barbal fins que arribin i s’instal·lin les mampares de seguretat.