Puigcerdà ha recuperat aquest diumenge el mercat setmanal, després de gairebé dos mesos sense parades al nucli urbà degut a la crisi sanitària. Ha estat una reobertura parcial, amb només set parades de productes bàsics, com ara aliments o planter. Protecció Civil i Policia Local controlaven en tot moment que es complissin les normes de prevenció de contagis, com ara la distància de seguretat. De fet, el consistori ha col·locat tanques per separar clients i venedors.
Alguns veïns i veïnes han desafiat la pluja i han volgut apropar-se al passeig 10 d'Abril per fer algunes compres. A mesura que anava plovent amb més intensitat, però, han anat desapareixent. Malgrat no tenir l'afluència i l'essència d'abans de la pandèmia, l'ajuntament està satisfet de tornar poc a poc a la normalitat.

El que no se sap quan es tornarà a comptar amb la quarantena de parades que acostumen a formar el mercat de la capital cerdana. Ni tampoc quan podran arribar-hi els veïns i veïnes de l'Alta Cerdanya, que acostumen a comprar-hi i que pateixen les restriccions de mobilitat a la frontera.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ