Les esglésies romàniques de la Vall de Boí es preparen per reobrir els temples en breu. El Centre del Romànic està dissenyant nous protocols que garanteixin la seguretat de treballadors i visitants i permetin dur a terme les visites amb la màxima normalitat però també garantint les distàncies de seguretat.
Encara no se sap la data d’obertura dels temples perquè s’està treballant per disposar d’ EPI’S pel personal d’atenció al públic, materials de protecció pels visitants i com fer la neteja dels espais oberts al públic. Es calcula nous aforaments de cada espai i es dissenyen nous circuits de visita. Hi haurà canvis en els horaris i es valora quines activitats es podran oferir al públic.
Tan aviat com es puguin tancar uns protocols que garanteixin la seguretat de tothom, el conjunt romànic de la Vall de Boí fixarà data d’obertura.