L'Alt Urgell ha entrat aquest dilluns en la fase 1 de desconfinament a marxa lenta per respectar les mesures de protecció i seguretat. S'han servit els primers cafès a les terrasses dels establiments del sector de la restauració.

Els propietaris de bars i restaurants consultats per Pirineus TV han assenyalat que no és viable la reobertura en aquestes condicions.

Pel que fa al sector del comerç, 95% dels associats de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell ha aixecat la persiana aquest dilluns. La jornada ha estat marcada per la climatologia que no ha convidat a sortir al carrer.

Amb l'esperança que surti el sol, caldrà temps i esforços per recuperar l'activitat econòmica, això sí, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Parlen al vídeo: JOSEP PERE AIMERICH, CLIENT - CAREN QUIRÓS, PROPIETÀRIA BAR - JOSEP PERE AIMERICH, CLIENT