En una situació normal, el riu Noguera Pallaresa al seu pas pel Pallars Sobirà està ple de barques de ràfting i caiacs. És una bona època per als esports d’aventura, però enguany, amb la crisi del Covid-19, les empreses que fan aquestes activitats estan tancades i demanen sobretot un protocol que els garanteixi reobrir amb seguretat.

Es preveu que la tercera setmana de maig estigui el protocol enllestit. Cal tenir en compte que la singularitat del sector es que engloba moltes activitats diferents i s’ha de mirar cas per cas. Tot i així s’espera que a l’estiu es pugui treballar.

Malgrat ser un sector molt afectat per la crisi i reconèixer que la situació de les empreses és molt complicada ara mateix, confien en superar els entrebancs i tornar a ser reclam turístic i motor econòmic del territori.

Parlen al vídeo: FLORIDO DOLCET, PRESIDENT ASS. EMPRESES ESPORTS AVENTURA PALLARS SOBIRÀ