Creu Roja ha lliurat les primeres 15 targetes per a les famílies que pateixen una situació socioeconòmica complicada a causa del coronavirus.
Aquestes targetes estan carregades amb un valor de 100 € cadascuna per a la compra d'aliments. Les targetes van adreçades a aquelles famílies que es troben en situació d'atur, que han patit un ERTO o han vist agreujada la seva situació a conseqüència de la durada de l'estat d'alarma per la Covid-19. Els Serveis Socials determinen quines han de ser les persones beneficiàries i fan la proposta a Creu Roja per tal de fer-los-hi arribar.
L'entitat preveu destinar a la comarca de l'Alt Urgell 25 targetes.
La representant política del Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell i tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Marian Lamolla ha agraït la col·laboració de la Creu Roja i ha destacat el treball coordinat i en xarxa que s'està duent a terme entre l'administració i les entitats del tercer sector, assenyala que els esforços es multipliquen augmentant l'eficàcia i l'eficiència del treball social en el nostre territori.