El Comerç Associat de Tremp proposa als establiments socis formar part del projecte Marketplace Cliccat.cat. Un espai de venda online per al comerç de proximitat de Catalunya. Vol ser la plataforma digital de milers de botigues i parades de mercats.

Ja fa unes setmanes, el Comerç Associat de Tremp i una vuitantena d’associacions de comerciants d’arreu de Catalunya van impulsar el portal slowshopping.cat, un directori de comerços a domicili. Ara, veient les tendències del mercat i les demandes del consumidor, s’aposta també pel comerç electrònic.

És una plataforma complementària a les pàgines web que molts comerços tenen, ja que el client entra de qualsevol lloc de Catalunya i no busca el comerç concret sinó el producte indiferentment de l’establiment que el vengui. A més, s’aglutinen esforços de logística. Tremp formarà part de la Comissió de gestió del Marketplace.

Parlen al vídeo: LÍDIA TUDEL, MEMBRE DE LA JUNTA DE COMERÇ ASSOCIAT DE TREMP